۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۹ ارديبهشت
تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ آذر   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ آذر

کمیته تحقیقات دانشجویی به صورت سالانه دانشجویان برتر پژوهشی را از بین متقاضیان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای، دکتری تخصصی(آموزش محور، پژوهشی محور و رزیدنت بالینی) انتخاب می نماید، و از برگزیدگان در هفته پژوهش تقدیر به عمل می آید.

در سال جاری ثبت نام در این رویداد از 15 مهرماه  تا 15 آبان ماه انجام شده است. مطابق شیوه نامه انتخاب دانشجویان پژوهشگر برتر، دانشجویان در هر مقطع تنها یک بار می‌توانند به‌عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شوند؛ اما دانشجویانی که در سال‌های گذشته به عنوان دانشجوی برتر استان انتخاب شده بودند، می توانستند مدارک و مستندات علمی و پژوهشی خود را برای شرکت در بخش انتخاب دانشجوی برتر دانشگاه ارسال نمایند. دانشجویانی که بیش از یک سال از فارغ‌التحصیلی ایشان گذشته بود، مجاز به ثبت نام نبودند.

پس از بررسی مدارک و مستندات داوطلبان، در بخش استانی آقای احمد نقیب زاده دانشجوی رشته اپیدمیولوژی در مقطع دکتری تخصصی و خانم زهرا جعفری دانشجوی رشته اپیدمیولوژی در مقطع کارشناسی ارشد برگزیده شدند.

در بخش دانشگاهی، آقای محمدامین راجی زاده دانشجوی رشته فیزیولوژی در مقطع دکتری تخصصی آموزش محور، خانم زهرا حاجی علیزاده دانشجوی رشته فیزیولوژی در مقطع دکتری تخصصی پژوهش محور، آقای دکتر سهیل معتمد دانشجوی رشته گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن در مقطع دکتری تخصصی بالینی، آقای احمد علی‌نقی لنگری دانشجوی رشته پزشکی در مقطع دکتری حرفه‌ای، خانم پریا جنگی پور افشار دانشجوی رشته اپیدمیولوژی در مقطع کارشناشی ارشد و آقای یونس قاسم پور دانشجوی رشته رادیولوژی در مقطع کارشناسی برگزیده شدند.

در بخش انتخاب پژوهشگر برتر با بیشترین تعداد مقاله با افیلیشن کمیته تحقیقات دانشجویی آقای حامد اکبری دانش آموخته کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی با 9 مقاله و خانم سیده نسترن اسدزاده دانش آموخته دکتری تخصصی مهندسی بهداشت محیط با 6 مقاله  برگزیده شدند.

از برگزیدگان طی مراسمی که به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار خواهد شد، تجلیل به عمل خواهد آمد.